FacebookInstagramTwitterYouTubeSpotify
NIEUWS | TOUR | WEBSHOP | MULTIMEDIA | PERSINFO | CONTACT

NAVIGATIE


Luister op Spotify!


Spotify


THANKS!

geplaatst op: 23/12/2019

Heideroosjes bedanken alle supporters voor een machtig mooi jaar vol uitverkochte shows! See you around, somewhere, someday!printer-vriendelijke versie
top

LIVE ALBUM '30 YEARS... LIVE' uit op 29 november

geplaatst op: 03/10/2019

Heideroosjes krijgt gouden plaat! Op vinyl dan
Wij hebben honderdduizenden albums verkocht maar hadden steeds nét niet genoeg voor een gouden plaat. Dus die geven we nu gewoon aan ons zélf!
Dit goudkleurig vinyl komt in een speciaal gelakte klaphoes en bevat 14 songs, live opgenomen in 2012 in de Ancienne Belgique - AB in Brussel.
Vanaf 29 november 2019 beschikbaar maar nu alvast te bestellen online via https://heideroosjes.lnk.to/30yearsprinter-vriendelijke versie
top

EXTRA SHOW

geplaatst op: 16/02/2019

In amper 15 minuten beide slotshows in Het Depot Leuven (B) UITVERKOCHT! Een record volgens de zaaleigenaar. Gelukkig hebben we nog één datum kunnen vinden in Leuven. Dus: EXTRA SHOW op woensdag 11 december! De voorverkoop start nu meteen. Oh ja; TivoliVredenburg show gaat ook vlot!

printer-vriendelijke versie
top

EXTRA SLOTCONCERTEN

geplaatst op: 14/02/2019

Kijk, de meeste bands die een jubileumshow of slotconcert plannen, die bouwen een succes-optie in. Heideroosjes niet. Die staren amper 5 minuten na start verkoop verbaasd naar het scherm: ‘UITVERKOCHT’. Net als schijnbaar 2/3 van alle mensen die probeerden tickets te scoren. En nu? Ja, nu heeft Paradiso geen 2e datum meer vrij! Dus spelen we een extra slotconcert in Tivolivredenburg, en wel op woensdag 18 december! En laten we onze Vlaamse vrienden niet vergeten: ook daar doen we twee allerlaatste slotconcerten, op 13 december en 14 december in Het Depot Leuven. De vvk start zaterdag om 10 uur. Moeten we nog zeggen dat je niet te laat moet komen? #siked!printer-vriendelijke versie
top

Woops, we did it again!

geplaatst op: 09/02/2019

Woops, we did it again! Paradiso Amsterdam in minder dan 5 minuten UITVERKOCHT! Totaal bizar dit. United scum still rules!printer-vriendelijke versie
top

Slotconcert in Paradiso, Amsterdam

geplaatst op: 05/02/2019

Beide clubshows waren een zeer warm bad, dank daarvoor! We beseffen ons dat er ook redelijk wat mensen naast een ticket gegrepen hebben. Bovendien willen we ons jubileumjaar graag in stijl afsluiten. Dus hebben we besloten om een laatste jubileumshow te doen, in de mooiste poptempel van Nederland: Paradiso Amsterdam! En wel op zaterdag 21 december 2019. De voorverkoop begint komende zaterdag 09 februari om 10.00 uur. Er is géén presale dus first come first serve, wees er snel bij.printer-vriendelijke versie
top

HEIDEROOSJES VOEGEN ENKELE FESTIVALS TOE AAN JUBILEUMJAAR

geplaatst op: 22/11/2018

Na het snelle uitverkopen van de twee jubileumshows mochten we ons verheugen op talloze aanvragen van zalen en festivals. Dat streelt ons ego maar we hebben besloten om slechts een beperkt aantal shows toe te voegen. Festivals, want dat vinden we tof! De eerste twee zijn inmiddels bekend gemaakt, Paaspop en Jera On Air, beiden in Nederland. Ook in België en Duitsland volgt een select aantal festivaldata om 30-jaar-Heideroosjes te vieren. We zijn verheugd op de massale interesse en kunnen niet wachten om jullie nog éénmaal te zien.. in the pit!

printer-vriendelijke versie
top

UITVERKOCHT!

geplaatst op: 29/09/2018

"Wow! Uitverkocht in 3 minuten! We zijn overweldigd door de ongekende respons op onze 30 jaar jubileumshows. Ondanks de vele appjes, mailtjes en zelfs een fax, komt er vooralsnog geen extra show. We gaan dit eerst even vieren met een kratje bier (en Punica voor Igor). Wie weet wat de toekomst brengt. Voor nu: "See you in 2019!"
printer-vriendelijke versie
top

30 jaar Heideroosjes met twee concerten!

geplaatst op: 26/09/2018

Jubileumshows in Amsterdam en Brussel

In 2019 is het precies dertig jaar geleden dat Heideroosjes werd opgericht. Daarom keren we -héél even- terug! We doen twee jubileumconcerten, op de plekken waar we afscheid namen van het legioen: Melkweg Amsterdam (26 januari) en de AB te Brussel (2 februari).

Na de laatste show in september 2012 hebben we elkaar nauwelijks gezien.
Vanaf onze puberteit hadden we vrijwel full time met elkaar in een bus gezeten. 1500 shows van Japan tot de VS en Zuid Afrika. Het was tijd voor nieuwe, eigen dingen.
Fred bouwde zijn eigen cultureel evenementenbureau verder uit, Igor bleef wereldwijd touren als drumroadie van Epica en Frank richtte zich op zijn werk als audiovisueel technicus.
Alleen Marco ging door als artiest. Hij tekende een boekcontract bij uitgeverij Thomas Rap en schreef zijn debuut 'KAAL'. Hij maakte twee solo-theatervoorstellingen, nam een rock-album op met de band STAVAST en was te zien als TV-presentator in INK MASTER (SPIKE TV).

We kregen de afgelopen jaren regelmatig het aanbod vanuit festivals om weer te spelen. Maar we hadden er simpelweg geen zin in.
Eéns per jaar zagen we elkaar tijdens een feestje met alle voormalige crewleden.
Daar ontstond het idee om in 2019 wel iets te doen rondom 30 jaar Heideroosjes.
En daar hebben we zin in ja!
Beide jubileumshows gaan komende zaterdag 29 september om 10.00 uur in de voorverkoop via de websites van Melkweg en AB!

In de Melkweg wordt het voorprogramma verzorgd door Afterpartees, de Limburgse Excelsior-band en zelf verklaarde fans van Heideroosjes. In de AB warmt de Vlaams/Nederlandse punkband MARCH de zaal op.
LET'S MAKE SCUM UNITED..AGAIN!printer-vriendelijke versie
top

HEIDEROOSJES IS HISTORIE

geplaatst op: 04/10/2012

Met pijn in het hart maar met opgeheven hoofd is de arena verlaten!
We kunnen terugzien op 4 geweldige eindshows en willen alle bezoekers bedanken voor hun support!

AFSCHEIDS DVD-BOEK & MERCH ITEMS
Via de webshop kun je nog een DVD in boekvorm kopen.
Dit is een mooi fotografisch overzicht in boekvorm, het dvd schijfje zit er alleen nog niet in. Het allerlaatste concert in Brussel (29 sept) is opgenomen en na de eindmix krijg je dan die DVD thuisgestuurd.
De details staan in het fotoboek en wijzen zich vanzelf.
Heb je een DVD-code, ga dan naar deze site: www.heideroosjes.com/dvd-aanvraag/
Uiteraard kun je via de webshop ook nog diverse merch items kopen.

LAATSTE (INTERACTIEVE) CLIP
Wil je nog meespelen in de allerlaaste videoclip? Dat kan. Het is een interactieve clip bij het nummer ‘Dan Zal Ik Mijn Bakkes Houwe’. Check de speciale website www.bakkeshouwe.nl


MARCO’S BOEK & THEATERTOUR
Geen fotoboek maar een openhartig levensverhaal vind je in ‘KAAL’ het eerste boek van Marco.
Sinds donderdag 20 september in de boekhandel verkrijgbaar maar ook tijdens de theatertour van Marco, check theaterdata: www.marcoroelofs.nl
 
 
Voor nu & altijd:
United scum rules, forever!
 
 
Fred, Frank, Marco, Igorprinter-vriendelijke versie
top